Aritco

"Lokalene må tydelig kommunisere at alle kolleger er en del av et team"

Kunde: Aritco

Vår rolle:
Møbelleverandør 
Levert:
2017 
Beliggenhet:
Stockholm 
Virksomhet:
Fremstilling av heiser 
Workstations:
100 
efg015837

Moderne, passende, bærekraftig

Utfordring og løsning
Aritco Lift AB flyttet inn i et kombinert kontor- og industrirom på 16500 kvadratmeter i oktober 2018. Lokalene er totalrenovert på en måte der mange av de originale bygningsdetaljene er bevart mens selskapet nå har et moderne og passende kontor. Bærekraft var kjernesynet gjennom hele prosessen, og så mange detaljer som mulig er blitt beholdt og foredlet. I tillegg er 75% av alle møbler gjenbrukte.

Oppussings- og omplasseringsprosjektet er blitt kjørt sammen med de ansatte; Tidlig ble noen vanlige veiledende prinsipper - samarbeid, kreativitet / innovasjon og trivsel – etablert, og etter et stort antall workshops, landet Aritco på et aktivitetsbasert kontor med mange prosjektrom og prosjektområder, men også med et stort antall mindre rom når det trengs for personvern. tilgjengelig. Alle fysiske og mentale barrierer mellom forskjellige avdelinger er slettet for å stimulere tverrfunksjonelle forhold og samarbeid. Farger og toner, på vegger, gulv og møbler er valgt fra to perspektiver. Å skape en varm innbydende følelse der du føler at "her vil jeg være" og merkevare anerkjennelse.

I tillegg til det aktivitetsbaserte kontoret for rundt 100 ansatte, inneholder Aritco Lifts lokaler også et produksjonsområde for selskapets heiser. Grensene mellom produksjon og kontor blir slettet ved valg av store glassarealer i stedet for vegger, alle fellesarealer som garderobe, treningsstudio, spisestue, kaffeområder, konferanserom osv. er felles for alle. Lokalene må tydelig kommunisere at alle kolleger er en del av et team.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: